amandaulfshog

MY WEEKENDJag har börjat älska att använda mig av Foreos ansiktsborste med Therese Lindgren indy beauty cleansing mousse, 

ansiktet blir så fräscht och rent!!

     

ÄLSKAR ÄLSKAR DESSA PODDARNA, båda är väldigt nya så det ska bli så kul att höra mer!

Halluuu på er! Hur har er helg varit? Min har varit riktigt mysig! Jag blev frisk i onsdags så jag var tillbaka på jobb i torsdags och herregud vad slut man blir i kroppen efter feber, efter en timme på jobb så hängde min hjärna inte med längre hahah. I fredags efter jobb så käkade jag en snabb middag med mamma och pappa innan jag fixade mig för en utekväll med Lolo och My. Vi började med lite "förfest" hos My innan vi tog taxi in till Etagè, vi brukar verkligen älska Etagè men det var inte så bra musik i fredags tyvärr och det gör väldigt mycket.. så det blev en lite tidigare kväll (natt) men det var bara bra för min del som precis varit sjuk. Men annars superkul kväll med tjejerna!

Igår hade jag en "fixar dag" här hemma, städade överallt, åkte och slängde alla kartonger som jag har samlat på mig (en hel del) storhandlade med mamma och sen köpte vi hem Sibylla. Jag testade deras kycklingsallad och det var verkligen supergott! Idag har jag inget planerat utan jag ska bara ta det lugnt, det spöregnar ute så jag ska nog sätta på nån film och dricka te, så mysigt! Hoppas ni får en grym söndag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas